Recent News

Posted on May 5th, 2021 in Quality Places

Plan to attend the Virtual Indiana Land Use Summit on September 8 & 9, 2021. All sessions will be live with recordings posted for later viewing. Conference content will be focused on innovations in land use planning for agriculture and natural resources. Save the date: Sept. 8 & 9, 8:30 am – 11:30 pm CT / 9:30 am – 12:30 pm ET.

Planning Agenda

Day 1

Welcome and Speakers:  2 hours (9:30-11:30 am ET)

Welcome and Overview – 10 min

Policy Update Panel – 50 min

Break – 10 min

Speaker 1 – 50 min

Break and Transition to Session – 10 min (11:30-11:40 am ET)

Concurrent Session A – 50 min (11:40 am-12:30 pm ET)
Moderator to make departing comments from session – begin next day in session at 9:30
1 A – Climate Change and Renewable Energy Community Planning
2 A – Community Engagement Processes for Land Use Planning – include diversity/equity/inclusion
3 A – Innovations in Environmental Planning

Day 2

Concurrent Session B – 50 min (9:30-10:20 am ET)
Include short welcome and overview of day in session
1 B – Climate Change and Renewable Energy Community Planning
2 B – Community Engagement Processes for Land Use Planning – include diversity/equity/inclusion
3 B – Innovations in Environmental Planning

Break and Transition to Session – 10 min (10:20-10:30 am ET)

Concurrent Session C – 50 min (10:30-11:20 am ET)
1 C – Climate Change and Renewable Energy Community Planning
2 C – Community Engagement Processes for Land Use Planning – include diversity/equity/inclusion
3 C – Innovations in Environmental Planning

Break and Transition to Speaker – 10 min (11:20-11:30 am ET)

Speaker 2 – 50 min (11:30 am-12:20 pm ET)

Conclude – 10 min (12:20-12:30 pm ET)